Justės morkų pyragas
Perskaitytas 10155 kartus.
Sudėtinės dalys:
-
Kiaušiniai, 2 vienetai -
Cukrus, 0.75 stiklinės -
Morkos, smulkiai tarkuotos, 2 stiklinės -
Aliejus, 2 šaukštai -
Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės -
Kepimo milteliai, 1 šaukštelis -
Riešutai, mišinys, 1 sauja
Gaminimas:
sumaišytii su aliejumi, miltus su kepimo milteliais.Kiaušinius ištrinti su
iki baltumo. Vis maišant, po šaukštą sudėti morkas,
riešutų mišinį. Tada suberti
ir tešlą supilti į riebalais pateptą ir
pabarstytą formą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje,
gražiai pagels ir įkištas medinis
bus neaplipęs tešla.Svarbu: miltų neberkite visų iš karto,
jų gali reikėti daugiau
mažiau priklausomai nuo morkų sultingumo!!! tešla
būti grietinės tirštumo.

Комментариев нет:
Отправить комментарий